gratis e-book

Mijn expertise delen op Nail Talk Live

expertise
nagelsalon, nail talk, nagelstyliste

Als ervaren nagelstyliste en coach was het voor mij een eer om te gast te zijn bij ‘Nail Talk Live’. Tijdens deze uitzendingen deel ik graag mijn expertise en kennis om ook van jouw salon een succes te maken.

Nail Talk Live is een informatief programma dat iedere woensdagavond om 20:00 uur LIVE wordt uitgezonden in de Facebookgroep Nail Talk Live. Tijdens de uitzendingen worden verschillende onderwerpen besproken en oplossingen gegeven voor zowel startende als gevorderde nagelstylisten.

Ieder seizoen worden verschillende thema's behandeld op het gebied van techniek, nailart en salonmanagement, waardoor er een goede balans is tussen educatie en amusement. Of je nu net begint in de nagelindustrie of al jarenlange ervaring hebt, er is altijd iets nieuws te leren tijdens Nail Talk Live.

Als nagelstyliste en coach is het mijn missie om andere nagelstylisten te helpen groeien en succesvol te worden. Ik geloof dat kennis en ervaring delen de sleutel is tot succes in deze industrie. 

Als je de uitzending hebt gemist, geen zorgen! Alle afleveringen zijn terug te kijken via de Nail Talk Live-website of via YouTube. Ik hoop dat je er iets van hebt kunnen leren en dat je me in de toekomst zult blijven volgen voor meer tips en advies. Laten we samen werken aan het succes van jouw nagelsalon.

Ook elke maandagavond om 20u organiseert Pepyn Borrel, CEO van Magnetic Nail Design, een Nail Talk Live E-workshop. Tijdens deze show laten verschillende trainers wekelijks inspirerende nailart-technieken zien die jij thuis als huiswerk kan namaken en inleveren. Onze trainers geven je eerlijke feedback over jouw ingezonden foto's. Er is wekelijks een E-certificaat te behalen en er zijn massa's aan super toffe prijzen te winnen voor deelnemende nagelstylisten. Iedereen is welkom om te leren, ook als je (nog) niet met Magnetic producten werkt. Ben je nagelstyliste? Word dan zeker lid van de de facebook groep via deze link: http://www.facebook.com/groups/nailtalklive/about of bekijk hier alle talks https://www.youtube.com/channel/UC0Hl8vj5pPEtd6qS4mIJQuA

Het nieuwe seizoen start 7 september 2023 en vanaf dan krijg je mij regelmatig te zien op het scherm!

Contact

Sofie De Pauw
Meilrijk 32, 3290 Diest
_____________

+32 497 62 58 98
[email protected]
BTW: BE0892.360.408

Join the Nail Club

Mis geen waardevolle tips & tricks! Laat ons samen ontdekken hoe je meer omzet draait, kan streven naar perfectie in je werk terwijl je geniet van meer vrijheid.

IK WIL DIT!