gratis e-book

JE MOET NIET MEER WACHTEN

Start vandaag nog aan jouw succesvol salon

Om een succesvolle nagelstyliste te worden, bieden we met The Nail Business Academy een totaalpakket aan opleidingen opgebouwd uit verschillende modules en niveau's.

Bepaal zelf welk route je wil volgen om je skills te verbeteren. Van perfecte nagels zetten, het optimaliseren van je salon tot meer omzet genereren.

Ik leer je werken met collega’s en hoe je jouw dream team samenstelt om van jouw salon een succes te maken.

01

Visie

Het is mijn doel om ook kleine bedrijven te helpen bij het ontwikkelen van een duurzame, competitieve en effectieve bedrijfsstrategie op het gebied van nagels.

02

Missie

Met The Nail Business Academy help ik ondernemers nieuwe manieren te vinden om succes te behalen en nagelkunst te perfectioneren door coaching en trainingen.

03

Waarden

Ik hecht grote waarde aan professionaliteit, kwaliteit, integriteit, passie, service en veiligheid op het gebied van producten en hygiëne. Hierover leer ik je graag alle do's & dont's.

Herkenbaar voor je?

  • Je bent op zoek naar meer vrijheid in je werk als nagelstyliste?
  • Je werkt hard maar je omzet blijft achter?
  • Je wil slimmer werken in plaats van harder?
  • Je wil alleen nog maar leuke klanten aantrekken, maar weet niet waar te beginnen?
  • Je wil stoppen met de behandelingen waar je niet gelukkig van wordt, maar je durft niet de stap te zetten?

Als je met een of meer van deze uitdagingen te maken hebt, dan ben je hier op de juiste plek. Ik ben gespecialiseerd in het helpen van nagelstylisten bij het opbouwen van succesvolle bedrijven. Ik kan je helpen om slimmer te werken, de juiste klanten aan te trekken en je bedrijf te laten groeien op een manier die past bij jouw passies en doelen.

OPLEIDINGEN VERKENNEN

+17 jaar ervaring als nagelstyliste

Trouwe partner van Magnetic Nails

Nail Educator van jouw succesvol salon

HEY, IK BEN SOFIE

Naast het zijn van een liefdevolle moeder en echtgenote, ben ik ook een ondernemer en levensgenieter

"Mama" 01

Mama van mijn fantastisch zoontje Yentl. Met hem ben ik altijd samen op ontdekking. Hij is de grootste liefde van mijn leven. 

02 "Echtgenote"

Ik ben meer dan 10 jaar gehuwd met de man van mijn leven. Mijn eeuwige steun en toeverlaat, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. Hij is mijn grootste supporter.

03 “Wereldreiziger”

Van Thailand, Indonesië, Sri Lanka, Dubai tot Japan of Hawaii. Samen met man en kind reis ik als backpacker de hele wereld rond.

04 "Nail educator"

Gepassioneerd nagelkunstenaar met een liefde voor vrouwelijke schoonheid, techniek, spiritueel ondernemen en mindset.

05 "Coach"

Hulpverlener in hart en nieren. Ik ben jouw supporter op je weg naar succes.

Je zult van mij leren om de nagelstyliste te worden die je altijd al hebt willen zijn

Word een succesvolle nagelstyliste met The Nail Business Academy: een totaalpakket aan modules om je skills te verbeteren.

Ik help je bij de start van je droom en leer je hoe je je nagelstudio rendabel maakt. Van je nagelbehandelingen bij je klanten thuis, zowel in hoofd- als bijberoep, tot het runnen van een trending salon en dé referentie worden in jouw regio.

Je leert hoe je meer volgers krijgt op Instagram, Facebook en Tiktok en hoe je de perfecte foto’s, tutorials, reels of andere video’s maakt van je werk. 

Hoe we starten? Bij de basis. Maar we eindigen op het hoogste niveau van nail art. Samen met Magnetic verbeteren en vernieuwen we voortdurend de lessen volgens de allernieuwste technieken en producten.

ONTDEK HOE IK KAN HELPEN

"The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams"

— ELEANOR ROOSEVET

Transformeer je carrière en je leven met mijn hulp 

Maak van je passie een succesvolle carrière. Ontdek jouw potentieel en creëer de toekomst die je verdient.

Mijn belofte aan jou? Dat jij de allerbeste resultaten behaalt op het door jou gewenste niveau. Nadat je mijn cursus hebt afgerond, maak jij een carrièreswitch en stel je jezelf anders op in je privéleven en in je zaak. Verwacht een sterke stijging in je inkomen, voel je 'on top of the world' met je herwonnen vrijheid en geniet van je vrije momenten om de wereld te zien of elke dag jouw kindje aan de schoolpoort te gaan ophalen. 

Ik leer je de beste versie van jezelf te zijn en voor jezelf en je klanten te zorgen. Samen halen we het beste in jou naar boven en scherpen we je technische vaardigheden aan. Elke dag vind jij meer en meer inspiratie en enthousiasme om jouw salon te laten groeien.

Magnetic Nail Talk

Ik word regelmatig uitgenodigd bij Magnetic Nail Talk Live. We bespreken alles wat te maken heeft met nagelstyling, het runnen van een salon en hoe je jouw bedrijf kunt laten groeien. Ik neem je mee op een reis vol inspirerende verhalen. Sluit je aan bij onze educatieve shows op sociale media en laat je begeleiden op je weg naar nagelstyling succes!

GA NAAR YOUTUBE KANAAL

Volg je mij al op Instagram?

@nail_business_academy

Blijf als eerste op de hoogte van nieuwe producten in onze webshop en ontdek dagelijks content om samen te werken aan meer omzet, vrijheid en perfectie in je werk.

Contact

Sofie De Pauw
Meilrijk 32, 3290 Diest
_____________

+32 497 62 58 98
[email protected]
BTW: BE0892.360.408

Join the Nail Club

Mis geen waardevolle tips & tricks! Laat ons samen ontdekken hoe je meer omzet draait, kan streven naar perfectie in je werk terwijl je geniet van meer vrijheid.

IK WIL DIT!