gratis e-book

ONLINE & OFFLINE OPLEIDINGEN

Van beginner tot expert: trainingen op maat

Ben jij een nagelstyliste die klaar is voor groei en succes? Dan ben je bij de Nail Business Academy aan het juiste adres! Ik bied jou de juiste trainingen die speciaal zijn ontworpen om jouw nagelbusiness naar het volgende niveau te tillen.

Natural Nail Basics 

In deze opleiding leer je de natuurlijke nagel tot in perfectie te verstevigen. Ik geef je alle tips en tricks voor het nauwkeurig aanbrengen van een gelpolish kleur en het schilderen van een french manicure.

SCHRIJF JE NU IN

Easy Blush

Tijdens deze 1-daagse opleiding maak je kennis met 12 prachtige Blush Gels en bijhorende producten waarmee je nagels leert maken die je niet meer hoeft na te vijlen en dit alles vanuit een flesje.

SCHRIJF JE NU IN

Blush Specialisatie

Til jouw salon naar de next level als Blush Expert. Perfectioneer de volledige Natural Nail Treatment en leer hoe je een prachtige BabyBoom en de razend populaire Thin French creëert.

SCHRIJF JE NU IN

PSN Combi Power Gel/Gel

De Perfecte Salon Nagel (PSN). In deze 6-daagse opleiding leer je hoe je met verschillende producten nagels kunt verlengen en in verschillende vormen kunt opbouwen. 

SCHRIJF JE NU IN

Nagelfotografie

Deze online opleiding is voor de nagelstyliste die klaar is om zichtbaar te worden, haar werk en foto’s niet meer wil verstoppen en haar nagelstudio naar een hoger niveau wil tillen. 

ZET ME OP DE WACHTLIJST

Combi Manicure

In deze online opleiding leer je de huid rondom de nagels professioneel te verzorgen. Je gebruikt daarbij een elektrische vijl en voor dit doel speciaal geselecteerde bits en tools.

ZET ME OP DE WACHTLIJST

Nail Business Academy

Ontdek hoe de Nail Business Academy jouw nagelbusiness naar het volgende niveau tilt

Opleidingen voor elk niveau, zodat je succesvol kan groeien

Begin je nu net in de nagelindustrie of heb je al jarenlange ervaring, mijn trainingen zijn geschikt voor elk niveau. Samen met Magnetic Nail Design heb ik verschillende modules ontwikkeld om jouw vaardigheden te verbeteren, jouw kennis te vergroten en jouw klantenkring uit te breiden.

Als nagelstyliste weet jij als geen ander dat er altijd ruimte is voor groei. Ik sta voor je klaar om jou te helpen groeien als professional en als ondernemer. Mijn persoonlijke benadering zorgt ervoor dat jij de ondersteuning krijgt die jij nodig hebt om succesvol te zijn in de nagelindustrie. Dus waar wacht je nog op? Schrijf je vandaag nog in voor mijn trainingen en ontdek hoe jij jouw nagelbusiness naar het volgende niveau kunt brengen!

Hoe de lessen zijn opgebouwd

Voor de offline trainingen hanteer ik de unieke opleidingsstructuur van Magnetic Nail Design, waarbij jij voorbereid wordt op het werken als een professionele nagelstyliste. De nadruk wordt gelegd op hands-on training en het ontwikkelen van praktische vaardigheden, terwijl er ook aandacht is voor de theoretische achtergrond van het vak.

01

Kies je opleiding

Lees de beschrijvingen van elke opleiding op en maak aantekeningen over de opleidingen die je het meeste aanspreken. Overweeg je carrièredoelen: bedenk wat je wil bereiken.

02

Eenvoudig betalen

Je kan eenvoudig online betalen met o.a creditcard, PayPal en nog andere betaalmethoden zoals Bankcontact, KBC, Belfius, Ideal, etc.

03

Plan een vervolg opleiding

Onze opleidingsstructuur bestaat uit verschillende modules waarbij je eerst leert over de basisprincipes en jezelf zo verder kan opleren naar een succesvol nagelsalon.

Opleidingsstructuur Nail Business Academy

Benieuwd welke lessen je kan volgen en hoe deze op elkaar doorstromen? Dankzij deze structuur is het eenvoudig uitgelegd zodat jij meteen weet welke opleiding je eerst kan volgen en wat hierna komt

Nail Business Academy is ontstaan uit +17 jaar ervaring

Bij The Nail Business Academy geloof ik in persoonlijk contact en een individuele benadering. Ik begrijp als geen ander dat elke nagelstyliste haar eigen doelen heeft en haar eigen unieke stijl. Daarom bied ik trainingen afgestemd op jouw behoeften en niveau. Of je nu een beginner bent of een professional, ik help je graag om het beste uit jezelf te halen.

Mijn trainingen zijn niet alleen gebaseerd op mijn jarenlange ervaring en kennis, maar ook op de nieuwste trends en ontwikkelingen in de nagelindustrie. Ik werk nauw samen met Magnetic Nail Design om ervoor te zorgen dat jij altijd op de hoogte bent van de laatste technieken en producten.

Ik sta voor je klaar om jou te ondersteunen en te begeleiden op jouw weg naar succes. Kies vandaag nog je opleiding.

MEER LEZEN OVER SOFIE

HEB JE VRAGEN?

Ik heb het antwoord

Volg je mij al op Instagram?

@nail_business_academy

Blijf als eerste op de hoogte van nieuwe producten in onze webshop en ontdek dagelijks content om samen te werken aan meer omzet, vrijheid en perfectie in je werk.

Contact

Sofie De Pauw
Meilrijk 32, 3290 Diest
_____________

+32 497 62 58 98
[email protected]
BTW: BE0892.360.408

Join the Nail Club

Mis geen waardevolle tips & tricks! Laat ons samen ontdekken hoe je meer omzet draait, kan streven naar perfectie in je werk terwijl je geniet van meer vrijheid.

IK WIL DIT!