gratis e-book

Binnenkort beschikbaar: Succesvol Salon in 3 maanden

opleidingen
succesvol salon, nagelstyliste

Wil jij als nagelstyliste een succesvolle zaak starten maar weet je niet hoe? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Binnenkort opent de Nail Business Academy haar deuren voor de online training "Succesvol Salon in 3 maanden". Lees verder en ontdek hoe deze training jou kan helpen bij het opbouwen van een succesvolle zaak.

Deze online cursus is speciaal ontwikkeld om jou te helpen bij het ontwikkelen van de vaardigheden die nodig zijn om je salon meer structuur en vorm te geven. Je leert hoe je je salon opbouwt, hoe je klanten aantrekt en hoe je een goede reputatie opbouwt. De training bestaat uit 10 modules waarin je alles leert over marketing, branding, boekhouding, management en meer. Dit is de combinatie van mijn jarenlange ervaring in de nagelindustrie, zodat jij geen jaren meer hoeft te besteden aan het leren van deze vaardigheden.

Door deel te nemen aan deze online cursus en de opgedane kennis meteen in de praktijk te brengen, garandeer ik je meer vrijheid en meer geld in je salon binnen slechts 3 maanden. Je krijgt ook toegang tot onze online community, waar je andere nagelstylistes kunt ontmoeten en van elkaar kunt leren.

Volg mij op social media en wees de eerste die op de hoogte is wanneer de deuren open gaan. Kies voor je droom en neem het heft in eigen handen!

Contact

Sofie De Pauw
Meilrijk 32, 3290 Diest
_____________

+32 497 62 58 98
[email protected]
BTW: BE0892.360.408

Joint the Nail Club

Mis geen waardevolle tips & tricks! Laat ons samen ontdekken hoe je meer omzet draait, kan streven naar perfectie in je werk terwijl je geniet van meer vrijheid.

IK WIL DIT!